Bemutatkozás

Az érdi csapat másfél évtizede értékesít járműveket, ám a vállalkozás közel fél évszázados autójavítási tapasztalattal rendelkezik. A cég legfőbb célja az ügyfelek lelkiismeretes és precíz kiszolgálása, mert szenvedélyük az elégedett vásárló. Ezért örülnek a LADA márka hazai visszatérésének, hiszen az átlagon felüli módon kedvező ár és a megbízhatóság fontos fegyvertényt jelentenek az ügyfél-elégedettségben. Valójában persze érzelmi okokra is visszavezethető a LADA márkával való partneri viszony.

 

„A LADA egy olyan márka, amihez szinte mindenkinek rengeteg jó emléke és pozitív érzése kötődik. Ezt a sok jót szeretnénk továbbvinni, hogy a modern és nagyon vonzó modellekben éljen tovább!” A kereskedés marketing vezetője, Fenyvesi Nóra, is szívesen emlékszik vissza a régi időkre, amikor a narancssárga, körlámpás Zsiguli szinte családtagnak számított: „Sokszor utaztunk akár több száz kilométert is az autóval, igencsak a szívünkhöz nőtt. Vigasztalhatatlan voltam, amikor egy éjjel betörték a »Kis Zsiga« ablakát, s az autót ellopták a ház elől. Csak akkor nyugodtam meg, amikor az autó eltűnésének bejelentése után nem sokkal két rendőr érkezett. Arról értesítettek minket, hogy pár utcával arrébb épp szembejött velük az autótolvaj, s a a biztos urakat meglátva inkább maga után hagyta az autót, elmenekült. Évekkel később pedig, amikor eladósorba került a jó öreg »ezerötszázas«, akkor is egy márkatársa, az imádott »kocka lada« került a helyébe!”


Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x